Detalii

Dec 22, 2016

De ce este importanta matematica?


Matematica face parte din materiile cel mai putin indragite de catre elevi. Aceasta materie, de multe ori greoaie si “greu de inteles”, este totusi extraordinar de importanta. In primul rand, importanta este data de capacitatea matematicii de a dezvolta logica. Apoi, matematica ajuta la concentrare, dezvolta capacitatea de analiza si ajuta la crearea de conexiuni.

Aceasta disciplina antreneaza creierul si il ajuta sa se formeze astfel incat sa utilizeze calitatile deprinse in fiecare aspect al vietii, nu numai la rezolvarea problemelor si a exercitiilor de matematica.


La centrul nostru, oferim meditatii la matematica folosindu-ne de metode care sa ajute cu adevarat mintea copiilor si care sa ii determine pe acestia sa gaseasca solutii la exercitii si la probleme. Ii ajutam sa se pregateasca asa cum se cuvine pentru examene (pentru Testarea Nationala, pentru Bacalaureat sau chiar pentru admitere la facultate) si ii facem sa capete incredere in fortele lor. Cu timpul, odata ce ajung sa inteleaga si sa stie sa rezolve lucrurile de care se temeau, vor incepe chiar sa ajunga sa indrageasca matematica.


Scopul nostru este de fapt sa ajungem la acest lucru: la a face copiii sa cunoasta matematica atat de bine incat sa inceapa sa o iubeasca.


Atunci cand iau primele lectii, copiii se “tem” de aceasta materie si o considera extrem de respingatoare. Odata ce ajung sa ii desluseasca tainele insa, atitudinea lor se schimba.
La Capri, cursantii beneficiaza de meditatii la matematica atat in grup cat si individual, in functie de cum doresc. Avem profesori foarte bine pregatiti, daruiti si pasionati de ceea ce fac, un ambient placut, un adevarat mediu de invatare si ne aflam in centrul Bucurestiului.
In concluzie, daca vrei sa nu ai nicio emotie atunci cand vine vremea examenelor, alege Centrul de meditatii Capri si fii sigur ca rezultatele vor fi cele asteptate, sau chiar mai bine.