Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand hotarasti sa inveti o a doua limba este alegerea uui profesor bun. Se numara foarte multe persoane in randul acelora care predau limba engleza in orasul tau natal, in intreaga lume, chiar si online. Cum hotarasti care este cel mai bun profesor de limba engleza pentru tine? Cum hotarasti ca nu va fi de prisos investitia ta? Cum hotarasti care profesor te va ajuta sa inveti limba engleza cel mai rapid?

Inainte de toate, trebuie sa te convingi ca profesorul de engleza vorbeste fluent si nu te minti cu ideea ca un englez nativ poate fi si cel mai bun profesor. Nu este de ajuns sa vorbeasca limba engleza, pentru ca predarea implica mult mai mute aspecte, precum gramatica, pronuntia si in fapt, cum sa il faci pe cursant sa inteleaga si sa priceapa aceste notiuni.

Mai mult decat atat, profesorul potrivit de limba engleza trebuie sa fie si un psiholog, deoarece un copil, un adolescent sau un adult, care face cunostinta pentru prima data cu tainele unei alte limbi, trebuie incurajat sa fie deschis, sa incerce, sa greseasca. Numai practicand si experimentand, un cursant poate capata increderea necesara pentru a investi in dezvoltarea lui.

Cunostintele unui bun profesor de limba engleza

Unul dintre aspectele urmarite este pregatirea profesorului si calitatile lingvistice. Multi considera ca un vorbitor nativ este si cel mai bun profesor, insa se inseala. Pe langa calitatile lingvintice, el trebuie sa fie instruit didactic si sa aiba inclinatie catre predare si intelegere. Gaseste un profesor de engleza care are un CV bogat si care demonstreaza o buna stapanire a limbii engleze.

La Centrul de Meditatii Capri exista un grup de profesori tineri, pasionati de ceea ce fac si pregatiti sa dea mai departe informatiile pretioase pe care le detin. Selectia profesorilor colaboratori a fost una extrem de riguroasa, deoarece ne dorim sa livram cele mai bune servicii in materie de educatie. Absolventi de studii superioare, premianti la diverse concursuri nationale si internationale, dascalii de la Centrul de Meditatii Capri au o vasta experienta in predarea de cursuri copiilor, dar si adultilor. Prietenosi, dar in acelasi timp exigenti, profesorii nostri iti pun la dispozitie cursuri de inalta calitate pentru a-ti atinge scopul!

Personalitatea profesorului de la care vei invata limba engleza

Personalitatea este un alt lucru important. Alege un profesor care te atrage si pe care nu il consideri plictisitor. Simpatia nu este indeajuns pentru a defini un profesor, insa este unul dintre lucrurile care te ajuta sa evoluezi. Daca profesorul de limba engleza preda cu drag si face orele atractive si interesante, este imposibil sa nu inveti de drag. Un profesor bun adapteaza materia in functie de preferintele si capacitatile cursantilor si stie cum sa faca orele interactive si placute. Un profesor trebuie sa fie mereu actual si indragostit de predat. Alege pe cineva care stie cum sa te surprinda cu noi activitati, pe langa gramatica si vocabularul pe care oricum trebuie sa le stapanesti.

Conversatia

Gramatica este absolut esentiala pentru o buna practica, iar un profesor de engleza stie cat de important este exercitiul. Alege un profesor care prefera aspectele comunicative ale limbii si care aproape intotdeauna vorbeste in limba engleza, pentru a intelege totul intr-un mod corect. Mai mult decat atat, un bun profesor de engleza stie sa iti asculte cursantii, nu ii intrerupe si ii corecteaza numai dupa ce au terminat de vorbit.

Continuitatea

Un bun profesor nu isi lasa in voia sortii cursantii. Stie cum sa dezvolte programul in asa fel incat sa fie echilibrat si complet. De asemenea, stie cat de important este exercitiul acasa. La fiecare ora, trebuie sa distribuie sarcini si sa realizeze activitati, dupa care verifica si corecteaza rezultatele cursantilor.

Esti pregatit sa gasesti profesorul de engleza potrivit?

La Capri gasesti profesori de limba engleza instruiti sa iti acorde cele mai bune practici pentru a invata sa scrii, sa pronunti si sa conversezi in limba engleza. La Capri este alungata monotonia din cadrul cursurilor clasice si plictisitoare si este inlocuita cu interactivitate si metode practice de invatare rapida. Vei ajunge sa vorbesti o limba straina mai repede decat te astepti, cu ajutorul profesorilor bine pregatiti. Vei indragi fiecare curs si vei fi nerabdator sa revii de fiecare data cu mai mare interes, deoarece aici exista oameni care iubesc sa predea si sa obtina rezultate reusite, odata cu tine.

Pe masura ce vei stapani limba engleza, vei ajunge sa gasesti din ce in ce mai usoara invatarea aprofundata, pentru ca vei ajunge sa iti creezi anumite mecanisme prin care retii mai usor si sa aplici ceea ce ai invatat cu succes.