Contact

Centrul de Meditatii Capri

Telefon: 0731 237 857
E-mail: contact@cursurimeditatii.ro

 

Adresa sediului 1: Piata Unirii, Str. Cluceru Udricani nr 1-3, Bl. 106A, Sc. 2, Et.3, Ap. 28, Interfon 28, Sector 3, Bucuresti.

Sediul numarul 1 al Centrului de Meditatii Capri este situat la Piata Unirii, la 5 minute de magazinul Unirea. Pentru a ajunge la sediul nostru, de la magazinul Unirea, mergeti drept inainte, treceti pe langa McDonalds Unirii, iar la prima intersectie, faceti dreapta, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Mergeti inainte pana la prima intersectie semaforizata, traversati linia de tramvai si faceti imediat dreapta pe strada Sfanta Vineri. La prima intersectie faceti stanga pe strada Cluceru Udricani. Sediul nostru se afla in cel de-al doilea bloc.

Adresa sediului 2: Piata Unirii, Aleea Negru Voda, Nr. 2, Bl. C4, Sc.1, Parter, Ap. 2, Interfon 02,  Sector 3, Bucuresti

Sediul numarul 2 al Centrului de Meditatii Capri este situat la Piata Unirii, la 6 minute de magazinul Unirea. Pentru a ajunge la sediul nostru, de la magazinul Unirea, mergeti drept inainte, treceti pe langa McDonalds Unirii, iar la prima intersectie, faceti dreapta, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Mergeti inainte pana la prima intersectie semaforizata si faceti imediat dreapta pe strada Sfanta Vineri. Mergeti drept inainte pe Sfanta Vineri pana la Banca Feroviara. Cand ajungeti la Banca Feroviara, faceti prima la dreapta, pe Aleea Negru Voda. Sediul nostru se afla vis-a-vis de Institutul Bancar Roman

Daca doriti sa ne faceti o vizita pentru inscrieri sau informatii suplimentare, va rugam sa sunati mai intai la secretariatul  centrului cu cel putin o zi înainte pentru a va face o programare, iar noi va vom astepta personal la centru pentru consiliere si inscriere in ziua si ora stabilite la  telefon. Mentionam ca listele de programare sunt concepute pe zile conform capacitatii noastre de lucru si nu se pot suplimenta, asa ca este foarte important ca mai intai sa sunati la secretariat. In caz contrar, exista riscul sa nu va putem asista.

Contacteaza-ne acum