Cursuri si meditatii la engleza pentru copii

In anul scolar 2017-2018, v-am pregatit o multime de cursuri de limba engleza pentru copii, care sa vina in intampinarea nevoilor acestora.

Cursurile si meditatiile noastre de engleza pentru copii sunt interactive si pun accentul pe dezvoltarea comunicarii si interactiunea dintre cursanti. Lectiile sunt captivante si imbina armonios distractia si buna dispozitie cu invatatul. De asemenea, este stimulata competita, printr-o multitudine de joculete si concursuri. In acest fel, elevii nu vor resimti povara lectiilor plictisitoare si a temelor fara sfarsit.

Profita de oferta noastra speciala: Pentru inscrierea a doi copii la cursurile de limba engleza, oferim o reducere de 10% ambilor cursanti. De asemenea, daca vii cu alti doi copii, tu vei beneficia de 50% reducere. Astfel, vei plati doar 150 lei.

Meditatii engleza clasele II-IV

320 lei /Modul 20 ore
10 sedinte a cate 2 ore
In fiecare Joi/ Din 27 septembrie, ora 16:30
Rezerva aici

De ce sa investesti in cursuri la limba engleza pentru copii:

Stim cu totii ca in vremurile in care traim este extraordinar de greu sa ne descurcam fara a cunoaste cel putin o limba straina. Granitele s-au transformat. Nu mai reprezinta doar niste simple imprejmuiri ale statelor. Acelea au devenit cel mai simplu de trecut, in timp ce granitele reale sunt, acum, cele ale comunicarii.

Cea mai mare bariera care ne-ar putea fi pusa este aceea a comunicarii, pentru ca, asa cum stim deja, comunicarea este cheia cu care putem deschide orice poarta. Informatia este putere, dar de cele mai multe ori este dificil sa o intelegem daca nu ii cunoastem insemnatatea reala.

Nu este nevoie neaparat sa depasim granitele geografice pentru a ne lovi de nevoia de a cunoaste o limba straina. In Romania traiesc din ce in ce mai multi straini, iar globalizarea continua. Am ajuns in punctul in care trebuie sa convietuim cu niste oameni care nu cunosc codul nostru lingvistic. De aceea recomandam sa investiti in cursuri si meditatii la limba engleza pentru copii.

Alte motive pentru care sa investesti in cursuri si meditatii la limba engleza pentru copiii tai:

Bineinteles ca nici noi nu am avea cum sa cunoastem fiecare limba straina de pe planeta,  drept urmare a fost nevoie sa facem un compromis si sa alegem o limba “de mijloc”. Acea limba este, desigur, limba engleza. Este o limba internationala, cel mai adesea folosita in filme, reclame, melodii, etc.

A fost nevoie de o limba internationala tocmai pentru a ne usura vietile. De ce sa nu o usuram si pe cea a copiilor nostri? Mai ales cand ei sunt ca niste “bureti” ce acumuleaza cunostinte. Efortul depus de ei este substantial mai mic decat cel pe care il depunem noi pentru aceleasi rezultate.

Nu de putine ori am auzit adulti spunand: “Pe vremea mea nu am facut limba engleza… acum este greu sa invat”, sau “La ce engleza se preda in scoli, cel mic mai mult invata din desene animate”.

Stim deja ca atunci cand sunt mici, copiii au cea mai mare capacitate de a asimila o limba straina. Le este foarte usor pentru ca ei folosesc un alt sistem decat adultii, bazandu-se pe un alt tip de memorie. .

Prin urmare, copilului tau ii este extraordinar de usor sa invete limbi straine. Pentru a fi sigur ca o invata in mod corect, ar fi o idee buna sa il inscrii la cursuri de limba engleza.

Vino si tu la Centrul de Meditatii Capri pentru cursuri la limba engleza pentru copii.

Noi avem solutia pentru tine, plus o oferta speciala la cursurile de limba engleza pentru copii: Pentru inscrierea a doi copii, oferim o reducere de 10% ambilor cursanti. De asemenea, daca vii cu alti doi copii, tu vei beneficia de 50% reducere. Astfel, vei plati doar 150 lei.

In anul scolar 2017-2018, am pregatit o multime de cursuri de limba engleza pentru copii, care sa vina in intampinarea nevoilor copiilor vostri.

Cursurile noastre de limba engleza pentru copii  sunt interactive si pun accentul pe dezvoltarea comunicarii si interactiunea dintre cursanti. Lectiile sunt captivante si imbina armonios distractia si buna dispozitie cu invatatul. De asemenea, este stimulata competita, printr-o multitudine de joculete si concursuri. In acest fel, elevii nu vor resimti povara lectiilor plictisitoare si a temelor fara sfarsit.