Cursuri si meditatii limba engleza incepatori si avansati

Cursurile de limba engleza se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa-si imbunatateasca cunostintele de limba engleza, in vederea obtinerii unui loc de munca mai bun  sau pentru dobandirea unui certificat de limba engleza (TOEFL, CAE etc). Cursurile noastre sunt organizate pe 5 module, in functie de nivelul fiecarui cursant: engleza incepator (A1), engleza incepator-avansat (A2), engleza preintermediar (B1), engleza intermediar (B2) si engleza avansat (C1-C2).

Programa cursurilor acopera toate competentele lingvistice: gramatica, vocabular tematic, exercitii de ascultat si vorbit si traduceri din si in limba engleza. De asemenea, nu vor lipsi nici jocurile si lectiile interactive. Intrucat punem accentul pe calitate, nu cantitate, programa cursurilor de limba engleza va fi modificata in functiile de nevoile dvs.

La centrul Capri,cursurile la limba engleza pentru incepatori si avansati pot fi predate prin:

Meditatii individuale engleza

120 lei – 2 ore
Orice nivel
Luni-Vineri, 8:00-18:00
Rezerva aici

Meditatii engleza in pereche

75 lei/ 2 ore/ cursant
Orice nivel
In orice zi a saptamanii
Rezerva aici

Curs engleza incepatori A1

330 lei/ Modul 21 ore
Incepator modul I/ 7 sedinte a 3  ore
In fiecare miercuri/  Din 13 octombrie, ora 19:00
Rezerva aici

Curs engleza intermediar B2.2

330 lei/ Modul 21 ore
Intermediar, modul VIII/ 7 sedinte a 3 ore
In fiecare joi/ Din 30septembrie, ora 19
Rezerva aici

Curs engleza preintermediar A2.2

330 lei/ Modul 21 ore
PreIntermediar, modul VII / 7 sedinte a 3 ore
In fiecare luni/  Din 13 septembrie, ora 19
Rezerva aici

Curs engleza incepator-avansat A1.2

330 lei/ Modul 21 ore
Incepator-Avansat, modul II /7 sedinte a 3 ore
In fiecare luni/ Din 31 mai, ora 19
Rezerva aici

Curs engleza incepator A1

330 lei/ Modul 20 ore
Incepator, modul I/ 8 sedinte a 2,5 ore
In fiecare marti/ Din 02 februarie, ora 16.30
Rezerva aici

Curs engleza Preintermediar B1.2

330 lei/ Modul 21 ore
Preintermediar, modul VI/ 7 sedinte-3 ore
In fiecare marti/  Din 21 septembrie, ora 19
Rezerva aici

Curs engleza preintermediar B1

330 lei/ Modul 21 ore
Preintermediar, modul V/ 7 sedinte-3 ore
In fiecare marti/ Din 27 iulie, ora 19
Rezerva aici

Contacteaza-ne acum pentru a te inscrie la cursuri si meditatii de limba engleza atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

La centrul de meditatii CAPRI poti invata limba engleza de la profesionisti cu experienta in domeniu. Profesorii nostri sunt gata sa te pregateasca la limba engleza, prin meditatii de limba engleza, cursuri de engleza pentru toate nivelurile de studiu, de la incepatori pana la avansati

In zilele noastre este extrem de important sa cunosti limba engleza in aproape orice domeniu de activitate iti alegi. Bineinteles, acest lucru te ajuta in procesul de gasire al unui loc de munca, dar in aceeasi masura te ajuta la nivel cognitiv. Acest lucru este valabil pentru orice limba straina, dar engleza este de baza.

Exista posibilitatea de a te inscrie la un curs de engleza pentru incepatori si de a incepe sa inveti, pas cu pas, aceasta limba straina atat de utila. Indiferent de varsta, te incurajam sa participi la meditatii de limba engleza si sa descoperi in fiecare zi avantajele invatarii ei. Ca in orice domeniu, inceputul este cel mai greu, dar pe masura ce incepi sa intelegi si sa cunosti din bazele limbii straine studiate, aceste cursuri de limba engleza devin o adevarata placere. Satisfactia pe care o ai atunci cand incepi sa te descurci intr-o conversatie cu o persoana straina depasesc efortul depus la aceste cursuri de limba engleza. Satisfactia nu intarzie sa apara, chiar si daca este vorba despre niste cursuri de engleza pentru incepatori, care au de asemenea rezultate simtitoare.

La centrul nostru se poate studia prin mai multe cai, in functie de nevoile fiecarui cursant. Astfel, poti participa, dupa nevoie, la urmatoarele tipuri de meditatii de limba engleza sau de cursuri de limba engleza: meditatii de limba engleza individuale (meditatii one-to-one), mini cursuri de limba engleza (cursuri ce includ 2-3 cursanti) si cursuri de limba engleza mai mari (cursuri ce includ 6-10 cursanti).

Intrucat este important pentru noi sa fim la inaltimea asteptarilor tuturor cursantilor, ne imbunatatim constant si invatam odata cu ei noi lucruri si noi metode de a da mai departe din cunostintele noastre, ale profesorilor dedicati si pasionati de ceea ce facem.

Contacteaza-ne acum pentru a te inscrie la cursuri si meditatii de limba engleza atat pentru incepatori cat si pentru avansati.