Despre noi

Centru de cursuri si meditatii limbi straine Bucuresti si Ilfov

Capri este un centru de meditatii din Bucuresti, aflat intr-o locatie ultracentrala (Piata Unirii). In Centrul de Meditatii Capri exista un grup de profesori tineri, pasionati de ceea ce fac si pregatiti sa dea mai departe informatiile pretioase pe care le detin.

Selectia profesorilor colaboratori a fost una extrem de riguroasa, deoarce ne dorim sa livram cele mai bune servicii in materie de educatie. Absolventi de studii superioare, premianti la diverse concursuri nationale si internationale, dascalii de la Centrul de Meditatii Capri au o vasta experienta in predarea de cursuri copiilor, dar si adultilor. Prietenosi, dar in acelasi timp exigenti, profesorii nostri iti pun la dispozitie cursuri de inalta clasa pentru a-ti atinge scopul!

Participanti la cursurile noastre

Ore de curs

Ani de experienta

Prin metodele de predare folosite, dar si prin grija pe care o avem pentru cursanti si pentru serviciile oferite, impunem cele mai inalte standarde educationale printre furnizorii de cursuri din Romania! Indiferent de scopul pe care iti doresti sa il atingi, fie ca vrei sa te pregatesti pentru un concurs sau pentru un examen sau pur si simplu ca vrei sa participi la cursuri de limbi straine, suntem alaturi de tine, te sprijinim si te indrumam asfel incat rezultatele atinse sa fie cele pe care ti le-ai dorit.

Ce cursuri de limbi straine gasesti la Centrul de Meditatii Capri?

Suntem pregatiti sa iti oferim cursuri si meditatii individuale adaptate capacitatii si nevoilor tale, intr-un mediu prietenos si relaxant, la cele mai mici preturi de pe piata! Cursurile nostre se adreseaza atat celor care doresc sa se pregateasca pentru diferite examene (testari nationale, bacalaureat sau admitere la facultate) sau se pregateasca pentru concursuri si olimpiade, cat si celor care doresc sa obtina un atestat de limba straina (engleza, franceza, germana, rusa, japoneza, spaniola etc.). Totodata, suntem pregatiti sa oferim cursuri in Bucuresti si celor ce isi doresc pur si simplu sa-si aprofundeze cunostintele dintr-un anumit domeniu.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta de invatare si sa indragesti lucrurile pe care le inveti la noi. Stim cu totii cat de importanta este invatarea unei limbi straine si cat de mult poate sa ne ajute acest lucru in viata de zi cu zi.

Cu siguranta ti se intampla adesea sa ai dificultati atunci cand intalnesti texte importante sau cand auzi conversatii care te intereseaza intr-o limba pe care nu o cunosti. Pune capat acestui lucru si vino chiar acum la cursuri de limbi straine la centrul nostru de meditatii. Vei fi cu siguranta placut impresionat de mediul de invatare relaxat, dar eficient si vei ramane cu o multime de informatii pretioase.

La Capri este alungata monotonia din cadrul acelor cursuri de limbi straine clasice si plictisitoare, inlocuind-o cu interactivitate si metode practice de invatare rapida. Vei ajunge sa vorbesti o limba straina mai repede decat te astepti. Vei indragi fiecare curs si vei fi nerabdator sa revii, de fiecare data cu mai mare interes. Pe masura ce vei invata limba respectiva, vei ajunge sa gasesti din ce in ce mai usoara invatarea aprofundata, pentru ca vei ajunge sa iti creezi anumite mecanisme prin care retii mai usor si sa aplici ceea ce ai invatat cu succes.

Cursuri limbi straine pentru avansati si incepatori si centrul de meditatii

Pentru a veni in intampinarea nevoilor tale, iti punem la dispozitie un amalgam de cursuri si meditatii individuale:

•    LIMBI STRAINE: Engleza, Franceza, Germana, Suedeza
•    MEDITATII LA MATEMATICA