Cursuri si meditatii la matematica in Bucuresti si Ilfov

Centrul de Meditatii Capri organizeaza sesiuni de pregatire in vederea obtinerii de rezultate exceptionale la Examenele Nationale si de Bacalaureat. In  plus, asiguram pregatire pentru corigente, restante si alte examene similare. La cerere, livram si cursuri de pregatire pentru admiterea la facultate.

La centrul nostru, exista diverse metode prin care iti oferim meditatii la matematica:

Meditatii individuale matematica

90lei-2 ore/ 360 lei-Abonament 4 sedinte
Orice nivel
Orice zi a saptamanii
Rezerva aici

Meditatii matematica in pereche

60 lei/2 ore/cursant sau
240 lei/4 sedinte/cursant
Orice nivel
In orice zi a saptamanii
Rezerva aici

De ce sa investesti in cursuri si meditatii la matematica?

Cu totii stim ca matematica este una dintre cele mai dificile, mai complicate si mai putin indragite materii de cea mai mare parte a elevilor. Cu toate acestea, stim si ca rolul matematicii in dezvoltarea copiilor este unul deosebit de important, chiar esential. La centrul de meditatii CAPRI ne concentram asupra unei invatari interactive, care sa ii faca pe elevi sa asimileze matematica de placere. Este foarte important sa ne preocupam din timp de pregatirea copilului nostru la aceasta materie care in general da batai de cap. Nu este nicidecum genul de materie care se poate invata pe fuga, pe ultima suta de metri inainte de un test, de o teza sau de un examen.

 

Pentru cine facem cursuri si meditatii la matematica?

Facem meditatii la matematica si cu elevi care doresc sa se pregateasca pentru olimpiade, pentru concursuri de matematica, pentru examene importante si chiar pentru admiterea la facultate. Lucram si cu elevi care au ramas corigenti si vor sa iti indrepre situatia scolara. Ne dorim ca, in timp, prin meditatii la matematica la centrul CAPRI sa ajunga chiar sa prinda drag de aceasta materie importanta.

Ne dorim ca prin aceste meditatii la matematica sa ii facem pe elevi sa isi doreasca sa iasa la tabla, pentru ca in sfarsit au inteles si stiu cum se rezolva acea problema care inainte parea imposibil de rezlvat. Exercitiile vor parea din ce in ce mai simple pe masura ce elevul va invata cum sa le solutioneze.

Mai mult decat cresterea vizibila a notelor, imbunatatirea mediilor si obtinerea de rezultate bune la examenele nationale si la bacalaureat, matematica este importanta pentru dezvoltarea unei gandiri logice si pentru cresterea increderii in sine.

 

Care este rolul acestor meditatii si cursuri de matematica:

Meditatiile la matematica din Bucuresti, de la centrul de meditatii Capri au in primul rand rolul de a dezvolta capacitatea de a analiza informatiile, de a le ordona logic, de a le interpreta, de a face rapid conexiuni si de a identifica solutii la probleme.

Totusi, cel mai important lucru cu care ramane elevul in urma participarii la meditatii de matematica la Capri este faptul ca exercitiile facute il ajuta sa se foloseasca in mod involuntar si automat concepte matematice in abordarea problemelor de zi cu zi. Gandirea se formeaza in asa fel incat apeleaza la legaturile facute in matematica pentru rezolvarea problemelor cotidiene de care se loveste adesea.

Profesorii de matematica din centrul de meditatii Capri sunt instruiti, au experienta practica cu elevi de toate varstele, ajutandu-I sa asimileze in mod placut notiuni din cele mai complexe. De meditatii la matematica nu au nevoie numai elevii din ani terminali, acestea fiind utile pentru orice moment al studiului. Functioneaza ca un plus, ca o unealta la care pot apela oricand cu succes. Mediul de invatare este unul placut, metodele folosite sunt unele adecvate vremurilor in care traim si rezultatele sunt pe masura.