Cursuri Companii

Limba Engleza

Limba Franceza

Limba Germana

Limba Coreana

Limba Romana

Cursuri limbi straine (engleza, franceza, germana, coreana, romana) pentru companii

R

La cerere, Centrul de Meditatii Capri organizeaza cursuri si meditatii la engleza, franceza, germana, coreana sau romana pentru companii.

R

Cursurile de limbi straine pot fi atat generale, cat si de specialitate, de la nivelul de incepator(A1), pana la cel de avansat( C1-C2).

R

Sedintele pot avea loc fie la sediul nostru, la Piata Unirii, fie la sediul clientului. Cursurile se pot desfasura in regim restrans (1-5 cursanti) sau intr-un context mai larg (5-12 cursanti).

R

Un modul de curs cuprinde 30 ore, iar tariful difera in functie de numarul de participanti, locatia unde se desfasoara cursurile si limba straina predata.

Audit lingvistic engleza, franceza, germana, coreana, romana

De asemenea, oferim si servicii de audit lingvistic companiilor care doresc testarea cunostintelor de limbi straine angajatilor. Testarea consta in 2 probe, o proba scrisa si una orala.

R

Proba scrisa verifica urmatoarele abilitati: intelegerea unui text, exprimarea in scris si ortografia, dar si cunostintele de gramatica.

R

Testarea orala consta intr-un interviu telefonic de 7-12 minute, in care verificam intelegerea unui discurs oral, fluenta in comunicarea orala- conversatia si producerea unui discurs oral.

Rezultatul testarii se exprima in treptele Pasaportului Lingvistic European, acreditat de Consiliul Europei (de la A1 – incepator la C2 – excelent), si in calificativele traditionale (incepator, suficient, bine, foarte bine, excelent).